Keresés a bubb.hu oldalakon:
Italok

Italok

A skót whisky történeteÖsszefoglaljuk, mit érdemes tudni a whiskyről, hogyan jutottunk el az élet vizétől a hordóba rejtett aranyszínű kincsig, és bemutatjuk a legkisebb skót manufaktúrát, az Endradourt. Azoknak, akik továbblépnének a Johnnie Walkeren.
whisky,Skócia,történelem
Angol narancslikőrRecept, egytálétel, diéta, fogyás, fogyókúra és sok jó kaja
recept, főzés, konyha, fogyás, diéta, fogyókúra, receptek
Angol teaAngol tea
Angol tea receptSzereted a tradicionális angol teát? Itt megtudhatod, hogyan kell egy tökéletes angol teát elkészíteni. Igazi vendégváró tea.
angol tea,irish breakfast,tea recept,fekete tea
Angol teázási szokásokAngol teázási szokások
Az ír kávéAz ír kávé írsége : Üljön be egy kávéra! Kávéházak.hu oldalainkon mindent megtudhat arról, hogy mi a kávé és milyen is az igazi kávéház.
kávé, kávézó, kávéház, café, étterem, restaurant, bár, café, bisztró, találkozóhely,
Az ötórai teaAz angolok ötórai tea szertartása az 1840-es évekre nyúlik vissza, bár maga a teázási rituálé már jóval előbb meghódította Nagy-Britanniát.
angol tea,teázás,délutáni tea,ötórai tea
Eredeti angol puncsEredeti angol puncs
Megmentik az ale-t a brit a sörbarátok A csehek és a németek után a britek isszák a legtöbb sört Európában, de a szigetországban másképp f?zik a hagyományos habzó ned?t, mint a kontinensen. Az ale el?bb a bor és a gin, a 20. században pedig a lager sörök...
A brit ale reneszánsza
RizsborRizsbor
Skót whisky wikipediaSkót whisky wikipedia
Skót whisky: orrunkkal könnyebb kiismerni, mint a nyelvünkkelA skótok szerint a whisky fogyasztásának legmegfelelőbb ideje az érkezés és a búcsúzás, no meg, ami a kettő között van. A nemes ital neve a ?uisge beatha? gall kifejezésből ered, jele
hírek, itthon, világ, belföld, tudomány, hirek, sport, magazin, hírek, gazdaság, külföld, bu
Teázás az angol királyi családdalKÉPEK - Most már bárki együtt teázhat az angol királyi családdal:) - További kapcsolódó képek és videók közül is válogathatsz ugyanitt.
angol, család, tea
Az Angolkonyha linkgyűjtő szerkesztője: Bódog

Angolkonyha

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat